Turku

CHOY LEE FUT KUNG FU TURKU RY

Choy Lee Futilla on pitkät perinteet Turussa. Lajia on harrastettu Turussa jo 1980-luvun alusta lähtien, jolloin lajin Suomen päävalmentajat Markku ja Martti Sipilä toivat lajin Suomeen ja juurikin Turkuun.

Turussa järjestetään harjoituksia useille ryhmille lapsista aikuisiin. Junnu Kung Fu on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille sekä lisäksi on aikuisten ryhmät 15-vuotiaista ylöspäin. Aikuisryhmissä harjoitellaan tekniikkaharjoitusten lisäksi myös ottelua ja liikesarjoja

https://www.youtube.com/watch?v=3O0DciGo-YQ

Olemme saaneet Turkuun uudet, nykyaikaiset harjoitustilat Alfan sisäliikuntakeskukseen. Alfan sisäliikuntakeskuksen kamppailutilat sijaitsee osoitteessa Raunistulantie 15 Karttalinkki

Lisätietoja: choyleefut.turku@gmail.com

Uudesta peruskurssista, katso tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ.

HARJOITUSAJAT TURUSSA

Maanantai                                                                        

18:00–19:30 Peruskurssi junnut + aikuiset ja vyölliset junnut + aikuiset

 Keskiviikko

18:00–19:30 Peruskurssi junnut + aikuiset ja vyölliset junnut + aikuiset

Lauantai

10:00–12:00 Vyölliset junnut + aikuiset

Turussa valmennuksesta vastaavat Dai Sihing Petteri Palviainen, Sihing Tuomas ”Tumppi” Hilakari, Sihing Ville Kormano, Sihing Eppu Teriö sekä Sihing Tuomas Rautiainen.


Petteri on harrastanut Choy Lee Futia vuodesta 1996 ja on suorittanut 4. duanin mustan vyön tason. Hän on osallistunut useisiin kansainvälisiin seminaareihin. Petteri on voittanut ottelussa MM-hopeaa vuonna 2000 ja MM-kultaa vuonna 2006, lisäksi hänellä on lajista useita Suomen mestaruuksia, sekä ottelusta että liikesarjoista. Hänet hyväksyttiin Wing Sing Tong -ryhmän jäseneksi vuonna 2004. Petteri valmentaa Turussa aikuisten ja junnujen vyöllisten ryhmiä.


Tumpin kamppailulajitausta on lähtöisin Taekwondon parista, josta harjoitusvuosia kertyi noin kuusi vuotta. Choy Lee Futia Tumppi on harrastanut vuodesta 2002 jossa on suorittanut mustan vyön tason. Tumppi on voittanut ottelussa MM-hopeaa vuonna 2006 83 kg sarjassa, sekä Suomen mestaruuden. Ottelukokemusta löytyy myös erilajien kilpailuista mm. kolme amatööri vapaaottelua, joista 2 voittoa. Hänet hyväksyttiin Wing Sing Tong -ryhmän jäseneksi vuonna 2011. Tumppi valmentaa Turussa aikuisten peruskurssia, sekä aikuisten vyöllisten ryhmää.


Ville on tullut Choy Lee Futin pariin jo 2000-luvun alussa ja omaa vahvan lajitaustan. Ville vastaa Turun seurassa liikesarjaharjoittelusta ja aseiden käsittelystä. Ville on valittu Hung Sing Gwoon -ryhmään 2004. Ville on mukana sekä aikuisten että junnujen valmennusryhmissä.

Eppu on aloittanut kamppailulajien harrastaminen nuorena jujutsun parista. Choy Lee Futia Eppu on harrastanut vuodesta 2005 lähtien ja on suorittanut sini-violetin vyön tason. Vuonna 2014 Eppu valittiin Hung Sing Gwoon -ryhmään. Eppu toimii Turussa ohjaajana aikuisten ja junnujen ryhmissä.

Tuomas Rautiainen on harrastanut Choy Lee Futia vuodesta 2005 ja on suorittanut sinisen vyön arvon. Hänet valittiin Hung Sing Gwoon -ryhmään vuonna 2014 ja hän ohjaa Turussa junnujen ja aikuisten ryhmiä.

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube