Peruskurssit

Aikuisten peruskurssi kuvaus:

Choy Lee Fut on perinteinen kiinalainen taistelulaji. Se sopii niin nuoremmille kuin vanhemmillekin taistelijoille sukupuoleen katsomatta.

Choy Lee Fut -peruskurssin tarkoitus on kehittää harrastajien valmiuksia harjoitella lajia. Harjoittelun alkuvaiheessa painotetaan pitkiä ja ulottuvia tekniikoita sekä matalia asentoja, jotka vahvistavat jalkoja. Peruskurssilla opitaan perusasentoja sekä lyönti-, torjunta- ja potkutekniikoita. Kurssiin sisältyy myös itsepuolustustekniikoita (Cum Na), joissa hyödynnetään lukkoja, painalluksia ja kaatoja. Tekniikoita harjoitellaan sekä yksin että pareittain soveltaen. Lajikohtaisten harjoitteiden lisäksi kurssilla tehdään myös myös yleis- ja lihaskuntoa kohottavia harjoituksia.

Peruskurssin jälkeen harjoittelu etenee kohti lyhyen etäisyyden tekniikoita sekä Choy Lee Futille ominaista rentoa jalkatyötä. Mukaan tulee myös liikesarjoja sekä otteluharjoittelua. Lisäksi lajiin kuuluu muun muassa oma Lohan Qiqong -systeemi. Choy Lee Futissa voi halutessaan kilpailla liikesarjoissa ja täyskontaktiottelussa.

Noin kolme kuukautta kestävän peruskurssin hinta on 100 euroa ja harjoitukset ovat kahdesti viikossa (90 min per harjoitus). Kurssin lopulla järjestetään erikseen vyökoe jossa voi graduoida keltaisen vyön. Kurssista vastaa aina ohjaaja, jolla on taustalla pitkä lajikokemus.

Junnujen peruskurssin kuvaus:

Lasten ja nuorten ryhmistä vastaavat ohjaajakoulutuksen suorittaneet aikuiset ohjaajat, joilla on pitkä lajikokemus. Peruskurssi kestää kaksi kautta (syys-kevät) ja päättyy vyökokeeseen. Peruskurssilla opitaan keltaisen vyön junnutason suorittamiseen tarvittavat perusasennot, lyönnit, torjunnat, potkut ja itsepuolustukset.

Aikaisempaa liikuntakokemusta ei tarvita, ja harjoittelu tapahtuu jokaisen lapsen omista lähtökohdista. Kurssin päätteeksi suoritetaan keltaisen vyön vyökoe, jonka jälkeen harjoittelija siirtyy harjoittelemaan vyöllisten junnujen ryhmään. Vyöllisten harjoituksissa jatketaan taitojen syventämistä ja uusien tekniikoiden opettelua seuraavan suoritettavan tason mukaisesti. Keltaisella vyöllä mukaan tulee liikesarjaharjoittelu, ja vyöllisten ohjelmaan kuuluvat myös kepin ja miekan peruskäsittelytaidot.

Kung Fu Peruskurssi Turku Syksy 2020

Aloitamme Turussa Liikuntakeskus Alfassa peruskurssit maanantaina 21.9. klo 18 Kamppailusalin matolla 1.

Ota mukaan hyvää urheilumieltä sekä verkkarit.

Ensimmäiset 2vk ilmaiseksi!

Tervetuloa!

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube